Målare med engagemang
som levererar måleri och tapetsering av högsta kvalité

Boka ett möte Ring oss 073-968 22 68 Läs mer

Invändig målning & tapetsering

Självklart finns det många delar av ditt hem eller ditt kontor som blir vackrare med lite ny färg.

Våra kompetenta målare hjälper dig att uppnå det bästa resultatet, oavsett om det gäller lägenheten, villan, butiken eller kontoret. Genom ett professionellt utfört arbete får du en nyrenoverad känsla som håller i många år!

För att kunna leverera det absolut bästa slutresultatet arbetar vi alltid mycket med det grundläggande förarbetet. Vi säkerställer alltid att underlaget är optimalt innan vi påbörjar målning alternativt tapetsering.

Ben's Måleri Stockholm
Ben's Måleri Stockholm

Våtrumsmålning

Ett inbjudande och fräscht badrum är en av de i särklass viktigaste delarna av din bostad.

När du tar hjälp av oss med badrumsrenoveringen är vi lyhörda för dina önskemål och ser till att resultatet blir som du önskar.

Vi garanterar att målningen är enligt rådande branschstandard då det alltid är våtrumscertifierade målare som utför arbetet.

Villa & fasadmålning

För att hålla huset friskt och fräscht krävs både kunskap och erfarenhet.

Vi har all kompetens som krävs inom fasadmålning för att ge ditt hus det bästa underhållet och det mest långsiktiga resultatet. För att kunna leverera det absolut bästa slutresultatet arbetar vi alltid mycket med det grundläggande förarbetet. Vi säkerställer dessutom att alla detaljer såsom plåtbläck, fönsterfoder, undertak och stuprör också får en genomgång för att hela renoveringen utöver väggarna ska bli i toppklass.

Vill ni dessutom att vi oljar upp er veranda eller målar om ert staket för helhetsintrycket, så säkrar vi naturligtvis det med.

Ben's Måleri Stockholm
Ben's Måleri Stockholm

Trapphusmålning

Genom att färgsätta, måla om och renovera ert trapphus på ett genomtänkt sätt

Så skapas både trivsel för de boende och bidrar till ett högre värde på fastigheten. Ett trapphus är ett projekt där det är viktigt att tänka till runt övriga färgval i tex entré samt om det ska vara tidsenligt för när huset byggdes eller modernt. Detaljerna gör skillnaden för slutresultatet.

Entreprenad & servicemåleri

Har du behov av målare för ditt entreprenaduppdrag, så tveka inte att kontakta oss!

Våra målare har en lång erfarenhet av att arbeta med alla former av måleri vid upprättandet av nya lägenheter/ hus samt vid totalrenoveringar. Det innefattar allt från grundläggande spackling, slipning till att grunda väggytor, grenga tak, sprutmåla eller handmåla ytor samt alla former av målning i källare, trappuppgångar och hissar.

Ben's Måleri Stockholm
×

Är du i behov av en professionell och komplett målare i Stockholm?