Vi tar ett helhetsansvar
för att leverera en hög kundnöjdhet från planering till färdigt projekt.

Boka ett möte Ring oss 073-968 22 68 Läs mer

Bens Måleri AB

Bens Måleri AB har mer än 10 års erfarenhet av måleri och tapetsering inom hela måleribranschen.

Vår vision är att leverera kvalitativa, hållbara måleritjänster som våra kunder gärna nyttjar om och om igen. För att uppnå det så arbetar vi med erfarna och kunniga målare som ska må bra på jobbet. Nöjda, glada medarbetare är en viktig del för att uppnå nöjda kunder.

Vi strävar efter hållbarhet genom att använda oss av grundlig arbetsmetodik i varje projekt, användning av miljövänliga, moderna material och verktyg. Vi ger er därför gärna våra råd och håller en nära dialog med er som kund genom era renoveringar och hjälper till för att uppnå bästa möjliga resultat.

Att efterlämna kvalitativa projekt är en självklarhet för oss. För att göra det på bästa sätt så är planering och struktur viktigt. Det gör det också möjligt att på ett enkelt sätt kunna vara flexibel när så behövs. Tid är viktigt för alla och en renovering bör genomföras på utsatt tid för alla inblandades skull.

Våra kunder ska uppleva ett gott bemötande, ett väl genomfört projekt och detta till ett attraktivt pris. Vi ger er som kund garanti på alla arbeten som vi utför, då vill säkra att ni som kund alltid är nöjd!

Välkommen till Bens Måleri AB!

Kontakta oss med din förfrågan

Logitall AB
Logitall AB

ROT-avdrag

Självklart hanterar vi ROT-avdrag också för arbetet vi utför hos er.

Många som tidigare hade valt att måla om på egen hand väljer idag att hyra in professionella målare för arbetet. Detta inte bara för att det i dagsläget är en ekonomiskt fördelaktig åtgärd för de allra flesta, utan för att man vet att det blir professionellt utfört. 30% av kostnaden för arbetet kan dras av via ROT-avdraget ända upp till 50.000 kr per år.

Detta inkluderar dock inte materialkostnaden. För mer utförlig och dagsaktuell information hänvisar vi till

Skatteverkets informationssidor.

×

Är du i behov av en professionell och komplett målare i Stockholm?